Vijesti

OPTUŽENI ZA SUDJELOVANJE U OTUĐENJU MOTORNIH VOZILA, NAKON SPORAZUMNOG PRIZNANJA KRIVNJE, OSUĐENI NA KAZNU ZATVORA I NOVČANU KAZNU

06.07.2023. 13:44

Optuženi Ognjen Muharemović (1985) i Slobodan Samardžija (1988) sporazumno su priznali krivnju, nakon čega su u Sudu BiH osuđeni na glavnu kaznu, kaznu zatvora u trajanju od po 1 godinu, kao i sporednu, novčanu kazna u iznosu od po 7.000 KM.

 
 OPTUŽENI ZA SUDJELOVANJE U OTUĐENJU MOTORNIH VOZILA, NAKON SPORAZUMNOG PRIZNANJA KRIVNJE, OSUĐENI NA KAZNU ZATVORA I NOVČANU KAZNU

Oglašeni su krivim -  optuženi Ognjen Muharemović za kazneno djelo organizirani kriminal u svezi sa kaznenim djelima teška krađa i pranje novca, a optuženi Slobodan Samаrdžija za kazneno djelo organizirani kriminal u svezi sa kaznenim djelima pranje novca i krijumčarenje.

 

Optuženi su priznali krivnju za sudjelovanje u otuđenju motornih vozila, najvećim dijelom u iznudi novca za njihov povratak i ostalim nezakonitim radnjama, a predložena kazna sukladna je ulozi i odgovornosti optuženih.

 

Potpisivanjem sporazumnog priznanja optuženi su se odrekli prava na suđenje i prava na žalbu na presudu koju im na temelju sporazuma izrekne Sud BiH.

 

Nakon prihvatanja sporazuma, predmet protiv navedenih optuženih je pravomoćno okončan bez daljnjeg provođenja sudskog postupka.

 

 

 

 Ispiši


www.tuzilastvobih.gov.ba