Vijesti

Informacija za medije

08.09.2022. 15:33

U Tužiteljstvu BiH v.d. glavnog tužitelja Milanko Kajganić, zajedno sa zamjenikom glavnog tužitelja Ismetom Šuškićem, održao je konferenciju za medije koja je posvećena aktivnostima Tužiteljstva BiH i partnerskih institucija i agencija za provedbu zakona na osiguranju zakonitosti i sigurnosti izbornog procesa za Opće izbore 2022. godine.

Informacija za medije

Na konferenciji je v.d. glavnog tužitelja govorio o dosadašnjim aktivnostima koje su provedene, kao i narednim koracima u ovoj oblasti.

Također, s obzirom da je Tužiteljstvo BiH nedavno usvojilo Komunikacijsku strategiju za suradnju sa medijima, institucijama civilnog društva, akademskom zajednicom itd., v.d. glavnog tužitelja upoznao je predstavnike medija sa Komunikacijskom strategijom koja je već dostupna i na web stranici Tužiteljstva BiH.

Tijekom konferencije za medije v.d. glavnog tužitelja odgovarao je na upite novinara koji su se odnosili na rad i aktivnosti iz djelokruga rada Tužiteljstva BiH.

Konferenciji su nazočili novinari i predstavnici medija iz više od 20 redakcija iz cijele Bosne i Hercegovine, kao i predstavnici regionalnih i međunarodnih medijskih redakcija.

 

 


 Ispiši


www.tuzilastvobih.gov.ba