Vijesti

U TUŽITELJSTVU BiH ODRŽANI SASTANCI SA RAVNATELJIMA POLICIJSKIH AGENCIJA, UPRAVE ZA NEIZRAVNO OPOREZIVANJE I UREDA ZA REVIZIJU BiH

03.11.2021. 15:48

V.d. glavnog tužitelja, Milanko Kajganić, zajedno sa zamjenicima Dianom Kajmaković i Ismetom Šuškićem, sastao se u odvojenim sastancima sa ravnateljem SIPA-e Darkom Ćulumom, ravnateljem Granične policije BiH Zoranom Galićem i njegovim suradnicima Draganom Kulićem i Vladimirom Popovićem, ravnateljem UNO Mirom DŽakulom i suradnicom Danijelom Jozić, kao i glavnim revizorom Ureda za reviziju BiH Hrvojem Tvrtkovićem i njegovim zamjenicima Jasminom Pilicom i Rankom Krsmanom.

U TUŽITELJSTVU BiH ODRŽANI SASTANCI SA RAVNATELJIMA POLICIJSKIH AGENCIJA, UPRAVE ZA NEIZRAVNO OPOREZIVANJE I UREDA ZA REVIZIJU BiH

Na sastancima su razmijenjena mišljenja o mogućnostima poboljšanja komunikacije i operativne suradnje između ovih institucija, sa kojima Tužiteljstvo BiH ima intenzivnu suradnju u procesuiranju kaznenih djela iz nadležnosti Tužiteljstva BiH.

Dogovorena je izravna i otvorena komunikacija u svim linijama rada, a sa ciljem postizanja što boljih radnih rezultata u jačanju vladavine prava.

U razgovoru sa svim dužnosnicima definirano je da je procesuiranje visoke korupcije prioritet u budućem radu Tužiteljstva BiH, te je sa tim u vezi dogovoreno intenziviranje suradnje u ovoj oblasti.


 Ispiši


www.tuzilastvobih.gov.ba