Odnosi s javnošću - Formulari

Zahtjev za intervju

Tužiteljstvo Bosne i Hercegovine je institucija čiji je rad transparentan i obzirom na veliki interes javnosti za rad Tužiteljstva BiH, ova institucija često komunicira s javnošću i medijima, te o svom radu medije i građane informira putem priopćenja, informacija, organiziranja press konferencija itd.

Također, putem Odjela za odnose s javnošću Tužiteljstva BiH, moguće je dobiti odgovore na upite o radu Tužiteljstva u pisanom obliku za novine, te audio ili vizuelne izjave od uposlenika Odjela za odnose s javnošću.

Glavni tužitelj i tužitelji Tužiteljstva BiH istupaju u medijima kada se govori o bitnim pitanjima koja se odnose na rad Tužiteljstva BiH, kao i temama vezanim za pravosudni sistem, reformu pravosuđa itd.

Međutim, treba imati u vidu da, sukladno tužiteljskoj etici i važećim odredbama zakona, tužitelji Tužiteljstva BiH često ne mogu davati odgovore ili sudjelovati u intervjuima u kojima se govori o konkretnim predmetima i predmetima koji su u radu,

Svi novinari i djelatnici medija, koji žele adekvatnog sugovornika iz Tužiteljstva BiH mogu poslati zahtjev za intervju putem formulara na ovoj stranici.

Ljubazno Vas molimo da zahtjev za intervju šaljete nekoliko dana unaprijed.

Nakon prijema Vašeg zahtjeva kontaktirat će Vas osoblje Odjela za odnose s javnošću, kako bi dogovorili detalje.

 Ispiši


www.tuzilastvobih.gov.ba