Вијести

ГЛАВНА ТУЖИТЕЉКА, ГОРДАНА ТАДИЋ, ОДРЖАЛА САСТАНАК КООРДИНАЦИОНОГ ТИМА ТУЖИЛАШТВА БиХ ЗА ПОСТУПАЊЕ ВЕЗАНО ЗА ПРОБЛЕМАТИКУ ПРЕВЕНЦИЈЕ И СУЗБИЈАЊА ШИРЕЊА КОРОНА ВИРУСА COVID 19

28.10.2020. 15:12

Теме састанка односиле су се на одржање процеса рада у свим одјелима, као и анализу утицаја ситуације проузроковане пандемијом на наставак радних процеса и резултате рада у овој години.

ГЛАВНА ТУЖИТЕЉКА, ГОРДАНА ТАДИЋ, ОДРЖАЛА САСТАНАК КООРДИНАЦИОНОГ ТИМА ТУЖИЛАШТВА БиХ ЗА ПОСТУПАЊЕ ВЕЗАНО ЗА ПРОБЛЕМАТИКУ ПРЕВЕНЦИЈЕ И СУЗБИЈАЊА ШИРЕЊА КОРОНА ВИРУСА COVID 19

На састанку Координационог тима разговарано је  о превенцији и сузбијању ширења пандемије Covid 19, епидемиолошкој и безбједносној заштити запосленика и лица која долазе у контакт са тужилаштвом, као и потребним активностима како би се одржали процеси рада у свим тужилачким и административним одјелима.

Главна тужитељка дала је инструкције руководиоцима тужилачких одјела да предузму активности како би се обезбиједила адекватна заштита и брига за запосленике, као и неометано вођење радних процеса у свим одјелима и одсјецима у Тужилаштву БиХ.

Договорено је да се наставе активности на процесу дезинфиковања објеката, просторија и возила које користи Тужилаштво БиХ, као и обезбиједе потребна средства за дезинфекцијску заштиту запосленика и просторија.

С обзиром на ситуације са предузимањем мјера изолације и осталих нужних мјера, те привремену удаљеност одређеног броја запосленика, разговарано је о томе како на најадекватнији начин обезбиједити радни ангажман и ефикасност свих запосленика.

На састанку је анализиран план резултата које треба остварити у овој години, те је главна тужитељка позвала своје замјенике и шефове одјела на предузимање свих потребних активности да се и у овој ситуацији остваре што бољи радни резултати, у складу са могућностима и рестрикцијама које су проузроковане пандемијом Covid 19.

 


 Штампај


www.tuzilastvobih.gov.ba