Вијести

ОДРЖАН ШЕСТИ САСТАНАК КООРДИНАЦИОНОГ ТИМА ТУЖИЛАШТВА БиХ

15.05.2020. 12:21

Закључено је да је у потпуности испоштована одлука ВСТС-а БиХ о организацији и обезбјеђењу потребних услова за несметан процес рада у институцији.

ОДРЖАН ШЕСТИ САСТАНАК КООРДИНАЦИОНОГ ТИМА ТУЖИЛАШТВА БиХ

Главна тужитељка Тужилаштва БиХ, Гордана Тадић, одржала је 6. састанак Координационог тима за поступање у вези проблематике превенције и сузбијања ширења корона вируса - Covid 19.

На састанку су анализиране предузете активности, те је закључено да су испоштоване препоруке и инструкције ВСТС-а БиХ и надлежних институција за обезбјеђење организационих, дезинфекцијских, здравствених, превентивних и безбједносних услова за рад институције у складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом. 

У складу са одлуком ВСТС-а БиХ договорене су активности за обезбјеђење  рада у условима поштовања социјалне дистанце те здравствене и епидемиолошке заштите свих запосленика који долазе на посао у сједишту институције, као и свих лица која на основу позива долазе у институцију.

Такође, обезбијеђени су потребни услови како би се омогућио несметан рад са странкама, те предузимање радних активности из надлежности институције. 

Ради обезбјеђења превентивних мјера заштите запосленика уведен је прописани режим доласка у институцију, дезинфекција и мјерење температуре запосленика, као и друге активности ради обезбјеђења превенције заразе и стварања здравствено безбједног окружења и услова за рад.

 


 Штампај


www.tuzilastvobih.gov.ba