Vijesti

ODRŽAN ŠESTI SASTANAK KOORDINACIONOG TIMA TUŽITELJSTVA BiH

15.05.2020. 12:21

Zaključeno je da je u cijelosti ispoštovana odluka VSTV-a BiH o ustroju i osiguranju potrebnih uvjeta za neometan proces rada u instituciji.

ODRŽAN ŠESTI SASTANAK KOORDINACIONOG TIMA TUŽITELJSTVA BiH

Glavna tužiteljica Tužiteljstva BiH, Gordana Tadić, održala je 6. sastanak Koordinacionog tima za postupanje u svezi problematike prevencije i suzbijanja širenja korona virusa - Covid 19.

Na sastanku su analizirane poduzete aktivnosti, te je zaključeno da su ispoštovane preporuke i instrukcije VSTV-a BiH i nadležnih institucija za osiguranje organizacijskih, dezinfekcijskih, zdravstvenih, preventivnih i sigurnosnih uvjeta za rad institucije sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji. 

Sukladno odluci VSTV-a BiH dogovorene su aktivnosti za osiguranje  rada u uvjetima poštivanja socijalne distance te zdravstvene i epidemiološke zaštite svih uposlenika koji dolaze na posao u sjedištu institucije, kao i svih osoba koje na temelju poziva dolaze u instituciju.

Također, osigurani su potrebni uvjeti kako bi se omogućio neometan rad sa strankama, te poduzimanje radnih aktivnosti iz nadležnosti institucije. 

Radi osiguranja preventivnih mjera zaštite uposlenika uveden je propisani režim dolaska u instituciju, dezinfekcija i mjerenje temperature uposlenika, kao i druge aktivnosti radi osiguranja prevencije zaraze i stvaranja zdravstveno sigurnog okruženja i uvjeta za rad.

 


 Ispiši


www.tuzilastvobih.gov.ba