Vijesti

TUŽITELJSKI TIM TUŽITELJSTVA BiH PROVODI INTENZIVNE AKTIVNOSTI NA PREGLEDU I ANALIZI DOKUMENTACIJE U PREDMETU “RESPIRATORI”

06.05.2020. 14:08

Tužitelji i istražitelji Tužiteljstva BiH boravili su na terenu gdje su koordinirali aktivnosti policijskih djelatnika koji postupaju u predmetu.

 

TUŽITELJSKI TIM TUŽITELJSTVA BiH PROVODI INTENZIVNE AKTIVNOSTI NA PREGLEDU I ANALIZI DOKUMENTACIJE U PREDMETU “RESPIRATORI”

U okviru predmeta “Respiratori”, tužiteljski tim Tužiteljstva BiH, zajedno sa istražiteljem tužiteljstva, vrši analizu do sada prikupljene dokumentacije, nakon čega će biti zatražena potrebna stručna vještačenja i naređene daljnje aktivnosti.

Zbog žurnosti u postupanju, tužitelji i stručno osoblje u stalnom su kontaktu sa policijskim djelatnicima, te izlaze na teren kako bi davali instrukcije za postupanje u prikupljanju dokaza.

Tužiteljski tim će intenzivno provoditi i koordinirati aktivnosti u narednim satima, sa ciljem da se u što kraćem roku prikupi sva potrebna dokumentacija, kako bi se nastavio rad na ovom predmetu.

Sve institucije kojima se obrati tužiteljski tim bit će obvezne, sukladno ZKP-u BiH, u najkraćem roku dostaviti i staviti na raspolaganje svu traženu dokumentaciju.

 

 


 Ispiši


www.tuzilastvobih.gov.ba