Вијести

ГЛАВНА ТУЖИТЕЉКА САСТАЛА СЕ СА ЗВАНИЧНИЦИМА АГЕНЦИЈЕ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ ЗА ЕДУКАЦИЈУ ЗАОСЛЕНИКА ЗА ПРОВОЂЕЊЕ ЗАКОНА-CEPOL

16.01.2020. 16:10

Централне теме састанка односиле су се на сарадњу CEPOL-а и Тужилаштва БиХ у оквиру активности ове агенције у регији западног Балкана.

ГЛАВНА ТУЖИТЕЉКА САСТАЛА СЕ СА ЗВАНИЧНИЦИМА АГЕНЦИЈЕ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ ЗА ЕДУКАЦИЈУ ЗАОСЛЕНИКА ЗА ПРОВОЂЕЊЕ ЗАКОНА-CEPOL

Главна тужитељка Тужилаштва БиХ, Гордана Тадић, заједно са својом замјеницом Озренком Нешковић, тужиоцима и сарадницима, састала се са званичницима CEPOL-а (Агенције Европске уније за едукацију запосленика за провођење закона), Fransom Moormanom, вишим пројектним савјетником и Istvanom Magyarom, координатором тима.

На састанку је разговарано о сарадњи између Тужилаштва БиХ и CEPOL-а у будућности, а нарочито о стручној радионици “Финансијске истраге које се односе на злоупотребе у јавним набавкама и прање новца” која ће се одржати у Сарајеву, у фебруару ове године.

Такође, главна тужитељка упознала је званичнике CEPOL-а са радом, активностима и резултатима Тужилаштва БиХ, нарочито у области борбе против финансијског криминала, а званичници CEPOL-а упознали су учеснике састанка о постигнућима у оквиру пројекта, текућим и планираним активностима, као и активностима у будућности.​

 


 Штампај


www.tuzilastvobih.gov.ba