Odnosi s javnošću

IN MEMORIAM

Tužitelj Ahmet Halebić


Ahmet Halebić rođen je 1950. godine.

Tužitelj Ahmet Halebić je radio u Tužiteljstvu BiH gotovo od samog osnutka. U mjesecu studenom 2003. godine, odlukom VSTV-a, imenovan je za tužitelja Tužiteljstva BiH, među prvim tužiteljima u ovoj instituciji.

Svojim znanjem, iskustvom i profesionalnim odnosom prema kolegama, tužitelj Halebić je ostavio dubok trag u radu i povijesti Tužiteljstva BiH.

Svojom dobrotom i susretljivošću tužitelj Halebić je ostao u dragom sjećanju svih uposlenika Tužiteljstva BiH.

Kao iskusni profesionalac i vrhunski pravnik, tužitelj Halebić je poznat kao postupajući tužitelj u prvom predmetu za kazneno djelo terorizma, procesuiranom u Tužiteljstvu BiH, te po uspješno okončanom predmetu koji se odnosio na procesuiranje nezakonitosti u Nogometnom savezu BiH, kao i radu na mnogim drugim predmetima.

Tužitelj Halebić je u Tužiteljstvu BiH radio do konca 2012. godine, kada je zbog zdravstvenih problema otišao u mirovinu.

Ahmet Halebić je preminuo dana 24.12.2013. godine u 63. godini.

Kolektiv Tužiteljstva BiH će se uvijek s ponosom sjećati tužitelja Halebića.

Anita Čalaga


Anita Čalaga rođena je 5. svibnja 1974. godine.

U Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine radila je gotovo od samog osnutka institucije, od 2004. godine, na poslovima referenta-specijaliste upisničara, u pisarni Tužiteljstva BiH.

Dugo vremena bila je angažirana na upisniku predmeta ratnih zločina, te je imala značajno iskustvo i znanje u vođenju upisnika i evidencija, kao vrlo bitnog administrativnog segmenta rada tužiteljstva.

Izuzetno sistematična, odgovorna i predana poslu, ostala je u lijepom sjećanju svim kolegama.

Anita Čalaga preminula je 11. travnja 2014. godine u 40. godini života.

Njenim odlaskom kolektiv Tužiteljstva BiH izgubio je vrijednu koleginicu i dragog prijatelja.

Kolektiv Tužiteljstva BiH će je se s ponosom sjećati.

Mato Krišto


Mato Krišto rođen je 10. travnja 1958. godine.

U Tužiteljstvu BiH radio je od 2004. godine, na poslovima referenta za blagajničko poslovanje.

Izuzetno posvećen i predan svom poslu, precizan i sistematičan, uposlenik u Odjelu za materijalno-financijske poslove, Mato Krišto ostao je lijepom sjećanju svih uposlenika.

S obzirom na prirodu posla, svakodnevno je ostvarivao kontakte sa svim uposlenicima, te bio drag prijatelj i sugovornik.

Mato Krišto tragično je preminuo 13.03.2011. godine, u prometnoj nezgodi, u 53. godini života.

Njegovim odlaskom kolektiv Tužiteljstva BiH izgubio je dragog prijatelja i kolegu, kojeg će se uvijek s ponosom sjećati.

 Ispiši


www.tuzilastvobih.gov.ba